11 August 2012

Salam Ramadhan And Selamat Hari Raya

Salam semua sahabat2 blog.
Rindu kat korang semua,line sekarang makin slow susah betul nak update and bw kat blog2 korang.
Dikesempatan line yang suam2 kuku nie,ibu nak mohon maaf jika selama kita berkawan di alam maya nie,
ada kesilapan ibu yang tak sengaja @di sengajakan yang menyakitkan hati korang semua ibu mohon maaf sesangat ye.
Nie ntah bilalah ibu dapat update lagi.tunggu line elok insyaallah terjah blog korang. 
:)Selamat Hari Raya:)
:)Maaf Zahir Dan Batin:)

11 KoRaNg TaHu:

skulluv said...

buat aduan. insyallah ok balik.

ieda said...

selamat hari raya in advance jugak ibu !!!

syiela said...

samala kita line sgt tenat.. menggagahkan diri ni.. selamat hari raya juga ye :)

Ummi Iman said...

selamat hari raya yg bakal menjelma buat ummi norseha sekeluarga :)

Kongsi Apa2 Aje said...

salam singgah (^_^)

salam ramadan dan selamat hari raya. mohon maaf andai ada silap salah..

Areef Ibn Naim said...

salam,

guna broadband ke streamyx...

anyway, selamat hr raya gak...

AkmaFaizal said...

Selamat hari raya...harap ok line tu nnt. dah ok joinlah ga ni yer
http://akmanakmenang.blogspot.com/2012/08/giveaway-ramadhan-special.html

ekinashikin said...

nak ucap awal2 jugak...
selamat hari raya utk ibu sekeluarga...
skrg ni mood nk hapdate blog pon krg..sibuk kemas2..hehehe

izz iizza said...

salam aidilfitri..semoga gembira dihari lembaran nnti..:)

izz iizza said...

salam aidilfitri..semoga gembira dihari lembaran nnti..:)

Seri said...

sama2 kita raikan hari kemenangan dengan penuh kegembiraan...ampun dan maaf dipinta sekiranya ada salah dan silap selama berkenalan di alam maya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...