27 August 2012

Salam Lebaran..:)

Assalammualaikum...
Selamat Hari Raya buat semua teman2 ibu di Alam Maya nie...
Seronok beraya?????
Lama betul tak menjenguk blog nie,miss u all semua.Banyak buat kuih,rendang,lemang.ketupat.
Bila nak buat open house jangan lupa jemput ibu tahu...hikhik.
Saja nak update yang ibu dah kembali...
Lepas2 nie boleh update cam biasa sebab dah kurang bzz nya,
ok,jumpa lagi..
>SELAMAT HARI RAYA<


5 KoRaNg TaHu:

Ummi Iman said...

Sama warna purple ;) mmg sibuk bila rayakan?

lynn kamarul said...

salam lebaran.. alahai besarnya anak teruna akak =)

izz iizza said...

kembar ker ni macam seiras jer..:)

pink yer tahu ni..cantik..:)

ummi_norseha said...

ummi iman wrna pinklh...Lyn mmg dh besar bnyk ragam...izz iizza ye kmbar seiras...tema pink thn nie

syiela said...

dah besar anak teruna ni :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...