04 August 2012

KFC2

Kembar2 tak jemu2 dengan KFC.
Kalau boleh hari2 pun nak makan.Ibu pula sekarang tekak tak boleh nak terima.
Nielah orangnya yang teramat2 sukakan KFC.
Kalau dah dapat makan lupa semua benda nak buat.Time diorang makan ibu pun ambil kesempatanlah pergi beli apa yang patut.
My Hubbylah yang rajin dok melayan Si Kembar ni.Ibu dah habis shopping diorang belum habis makan lagi.
Sabor jelah.
Bila dah semakin membesar,makin banyak ragamnya.



7 KoRaNg TaHu:

~Sweet Honesty~ said...

ank2 akak kembar erk.. bestnyaa..

ima zaima said...

kembo.....mk cik nk jugak kfc...bile nk blnje??nnt blh mkn same2...:)

izan mama mia said...

best gak ada twins....lama tak mkn kfc....waaaa...

LaLa mhdnor said...

heee, budak2 biasalah =D

IntaNBerliaN said...

sy pun sk kfc.. sedap :-)

izz iizza said...

sedap tu kfc..:)

syiela said...

kat rumah saya semua suka KFC :) blh geng ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...