28 August 2012

Ragam Kembar{berkemas}

Assalammualaikum...
Cerita pasal raya tak habis2 lagi,sekarang ibu makin bz dengan open house sana sini.
Dah makin gemok badan...hahahaha.Tak ada diet2 dah.
Nie ibu nak cerita pasal anak teruna ibu Si Kembarlah.
Ragam kembar time ibu tengah kemas2 barang nak balik kampung.
Jom layan pic nie....
Nie Aiman suka sangat bende2 barang2 yang bersarung.
Comel sangatlah tu...hikhik{
Yang nie pula Afiq sibuk sangat nak bertudung.
Katanya cantik jer bila ibu bertudung Along pun nak try jugalh.
Kembar2 selalu buat ibu hepii...

6 KoRaNg TaHu:

are_lin@yu said...

alahai comelnya..hehe..

p/s:selangor kat serdang dear..hehe

syiela said...

muahahaha.. kalah ibu nampaknya :)

dilla nadila said...

comel nye budak 2 orang nie....
senyum pulak bace entry nie... :)
sweet sangat
hehe

izan mama mia said...

hihihi..ada-ada saja mereka berdua yer..

ieda said...

ekekek
seronok tgk anak2 kembar nie
apa yg mereka lakukan selalunya nak sama aje kan akk ;)

_NisaFuzi_ said...

hehehe klakanya diorang ni !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...