03 August 2012

Cantik Tak

Salam semua.
Seronok bila line laju dapat juga update blog.
Dah bersawang nie,lappy ibu ni asyik problem je nak yang baru agaknya.
Cantik tak baju kat atas tu,ibu menang dalam satu ga nie.
Buat masa nie ibu tak join ga or contest lagi bukan apa bz sikit.Ibu pun tak berapa sihat.
Asma ibu ni tak mahu hilang2,salah sikit makan mulalah semput datang.
{kalau line laju2 ibu pun sihat insyaallah ibu terjah korang}

5 KoRaNg TaHu:

~Sweet Honesty~ said...

lawa baju tu..tahniah..(^_^)

Che Rosliza Che mat said...

cantiklah...

izz iizza said...

cantikk..:)

izan mama mia said...

lawa baju..

IntaNBerliaN said...

bila lappy problem mmg ssh nak bw la kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...