23 July 2012

Projek Kembar

Salam semua,hari ke3 berpuasa.Masih ok.
Nie nak citer tentang kembar{anak ibulah}asal ibu kat dapur je mulalah program diorang.
Program apa??Main gamelah,tak jemu2.
 Dahlah main game tv tetap pasang tak boleh tutup upin ipin.
Ibu tak tolong pasangkan diorang buat sendiri,kadang2 pening melayan si kembar nie.
Anak2 sekali tengok kita on off internet dari situ diorang dah belajar.
Asal line laju ibu bz kat dapur mulalah projek diorang.
Sebab berdua,lagi laju projeknya belum berempat.
Adoi.
Anak2 makin membesar lagi banyak cabaran untuk ibu n ayah.
Melayan kerenah diorang yang tak habis2.
Pantang di tegur,marah sikit dah merajuk.Bukan anak pompuan je pandai merajuk anak lelaki lagi kuat merajuk.

12 KoRaNg TaHu:

MaMa_AdHa said...

wah dah besar twin akak. Twin MA masih kecik lagi.. tapi kerenah mcm orang dh besar.

Saleha said...

umur kembar berapa ibu?
itulah melayan karenah anak2 ni perlu kesabaran tinggi kan?
tapi anak ha plak suka betul merengek.. hobi dia suka nagis dah 5 taunpun.. tensen jugak kadang2

izan mama mia said...

heheh..puasa tak kembar tuu

ummi_norseha said...

MamaAdha...ank2kn mcm2 krenah..Saleha..twin ibu dh 5thn dh sklh pun....Izan Mama Mia...alhamdulillah dh 2hr puasa hr nie x...sebb cikgu kt sklh ckp puasa minum air xpa...

izz iizza said...

bagus diorg x kacau pun ibunya kat dapur..:)

Ummi Iman said...

:) Kalau takde sunyi pula ;)

IntaNBerliaN said...

sk upin ipin cam alisha gak.. hihi

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam norseha...senyum k.atie baca kisah kerenah twins ni.

Budak2 mmg byk ragam & kerenah...sebagai ibu kita perlu punyai tahap kesabaran yg tggi..trutamanya dlm bln puasa ni :D

ieda said...

seronok tgk anak kembar nie
anak2 akk dah besar ye ..
kembar akk nie seiras tak ???

aizu's life said...

sronoknye ade twins.. hope 1 day sy pn merasa gak. amin :)
pe pn, bdk2 skrg ni cpt blaja. Tgk skali je, dh blh ikut pe yg kite wat..
slamat bpuasa ibu :)

PinkUmmi said...

seronoknya tgk karenah anak anak twin nih kan...teringin gak nak dpt twin...

ekinashikin said...

ada je akal derang erk bila ibu dia tgl kan kejap...bijak bijak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...