19 September 2012

Doakan

Assalammualaikum...
Senyum ceria untuk friend2 kat alam maya nie.Lepas aje ibu merajuk hari tu line eloklah sikit.
Thanks kat friend2 yang datang memujuk.Sayang juga korang kat ibu yer.
Ibu tak tahu lepas nie bila lagi ibu boleh update blog nie,tak lama lagi ibu bz kena jaga mak mertua ibu oprate mata.
Ibu harap semua berjalan dengan lancar.Minta tolong friend2 ibu kat alam maya nie doakan sama yer.Ibu dah makin sihat,harap friend2 ibu pun sentiasa sihat dan ceria2 selalu.
Bila ada masa nanti ibu bw kat blog2 korang,haap line selalu oklah dan ibu tak bz insyaallah ibu akan update selalu.

9 KoRaNg TaHu:

Fiza Suhaimi said...

saya doakan semoga mak mertua ibu dalam keadaan sihat.. Aamiin..

Ibu pun kena jaga kesihatan jugak ye.. ;)

Hilmirda Daud said...

Semoga segalanya berjalan lancar dan mata mertua tu cepat baik.

skulluv said...

semoga cepat sembuh..amin

sepenaraya.blogspot.com

Yuni Aisyah said...

ibu majok npe.??ade org kaco ek.??

p/s salam kenal ibu....

♥ MRS NON ♥ said...

Salam kenal.... ^__^

saya doakan kesihatan ibu mertua ibu akan seperti sediakala...
Amennn...



feel free to visit my new blog :)
http://mrsnon.blogspot.com/

Arina Shamsul said...

TAKE CARE IBU :) doakan semoga semuanya dipermudahkan buat kamu dan semoga sihat2 selalu :)

sal ya said...

semoga ibunya cepat sembuh. seriau dgr pasal operate mata ni sbb husben pernah buat 7-8 tahun lepas. tapi operationnya gagal.

syiela said...

moga mak mertua dalam keadaan baik hendaknya

Eyqa Rawr said...

Ameen...!

Follow us: http://cikeyqa01.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...