13 September 2012

Bersua Lagi

Assalammualaikum...
Rindu kat teman2 alam maya nie..
Korang rindu tak kat ibu nie...
Lama tak update...
Kurang sihat.
Line pun problem tak elok2 malam nie baru dapat lepaskan gian,
Malam nie baru dapat tengok penuh wajah blog ibu,
Sebelum nie hanya separuh2 nak terjah ke blog korang pun tak boleh tu yang buatkan,
ibu merajuk sekejap..:)
Tak dapat nak merajuk lama2 sebab tangan nie dah gatal sangat nak menaip.
Selalulah ke blog ibu yer..
Kalau line elok dan mood baik kita bertemu lagi di alam maya ini.
Ibu harapkan korang semua selalu gembira dan ceria2 selalu.

14 KoRaNg TaHu:

IntaNBerliaN said...

bila line x ok mmg susah nk bw..

aSlin said...

semoga cepat sembuh.... n_n

fieda said...

hai mie..kak fieda ni pun selalu duk gaduh dgn line tenet..

syiela said...

jangan majuk lama2.. moga line pun cepat2 elok :)

Che Rosliza Che mat said...

rindu...selamat kembali...

izan mama mia said...

walau lie semput..ku rempuh jua untuk dtg ke sini...

Tihara said...

datang singgah sini,jenguk owner blog :)

Norzie hany said...

Singgah sini nak pujuk tuan blog.Jangan merajuk lama2 ye.

Nisa Greennnpanda said...

btul3.. kalo line truk, xdpt nk bw.. huhu~..

Nz said...

semuga cepat sihat..

Yuni Aisyah said...

salam kenal n salam ukhwah..:)

sal ya said...

kalau line teruk mmg susah nak bw. line saya pun selalu jugak macam tu.

outbound di malang said...

salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)

outbound di malang said...

salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...