18 July 2012

Sedih...Blind Oh Blind

Salam semua.
Pagi2 dah update nie bukannya apa nak minta tolong dan pendapat korang.
Dalam bulan lepas ibu ada daftar Blind cam pic kat atas tu.
Ibu pun sibuk dok promote and suruh orang klik2lh.
Yang buatkan ibu sedih nie,semalam sign in je ke Blind terus terkejut tengok Rm0.00 :(
Kenapa jadi cam nie,sebelum nie adalah dalam RM17 taklah banyak,
Tapi kenapa boleh jadi RM0.00 pula,menipu ke apa???
Risau pula Say and Churp2 pun cam tu nanti...
Siapa2 yang boleh tolong tinggalkan komen ye.
Cuma nak tahu apa sebabnya.
Tolong ye..

15 KoRaNg TaHu:

Mrs Velentine said...

sy punya masih ada lg...tp x banyak..8.60 je

fieda said...

alahai...rm17 byk tu..penat jer duk share kan mie...ni yg buat risau ni..camner ye dgn akaun says dan cc nanti...

Aien Shitobi said...

salam,dulu kawan sy pun penah jadi mcm ni. last2 dia dah stop. Blin x tipu pun. Sy baru je cash out

izan mama mia said...

xleh tlg sbb saya tak tahu juga..hihi

cendol said...

eh?alamkk takot la plak.cendol pn tak tau..jap nk pi check

Yumida said...

x pasti jugak la sis..xde iklan yg tu...hope ade yg membantu nnti

Kesuma Angsana said...

kena org len jawab le, KA x brp nak tau benda2 ni , neway selamat berpuasa ye

dyabunga said...

dya tak tahu lah..huhuh

Aniez_Najihah said...

Salam.. nisa pown da kna 2mggu lps.. rs nye da kna banned kot.. tp, toe la y nisa sdih pnt da kmpl tyme toe earn ade rm68 da.. geram sgt2..

Solehah Shamsuddin said...

cbe awk tnye blin.gd. send emel ke : info@blin.gd

sy harap awk xwt pe2 perubahan dalam akaun blin.gd dan bce rules yg blin.gd bagi.klu da pe2 masalah, tnye blin.gd dlu ye.jgn risau ok.segala masalah da jalan penyelesaian.

syiela said...

sayangnya kan.. harap dapat kembali jumlah tu nanti

Che Rosliza Che mat said...

cr pun pernah jadik camtu....rm 70....pastu hilang....huhuhu

anisalya said...

saya pun tak tahu. huhuu...

IntaNBerliaN said...

sy xtau plak pasal ni..

izz iizza said...

banyak tu dh belas -belas ringgit..sy x tahu sangat benda ni nk bagi pandangan camner pun x tahu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...