21 July 2012

Hadiah Dari Akak Nur Qaseiy

Salam..:)
Cantik tak...
Cantikkan,ibu dapat nie dari rakan fb ibu.
Dia buat sendri tahu.
Dua angry bird warna biru and merah dah jadi milik si kembar.
Diorang gantung kat beg sekolah.
Kata kembar boleh tunjuk kat cikgu and kawan2 bukan main suka lagi diorang.
Akk Nur nie pandai cukup kreatif macam lagi ada.
Jom ke Page Akk Nur.
 Nak tegok hasil2 kreatif Akk Nur.
Klik je banner kat atas tu.
Kalau suka bolehlah buat tempahan.
Ibu dapat free je tanda sahabat dari Akk Nur.

5 KoRaNg TaHu:

Iza Zaty said...

wauu , dpt hadiah :) cantek nyee ,,

Norzie hany said...

Cantik.

Che Rosliza Che mat said...

tahniah.ummi....cantik...tahni

Ummi Iman said...

Bestnya dpt hadiah

izz iizza said...

kiutnya..comel jer..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...