23 June 2012

PaniC...berasap kat ruang tamu

Lepas solat tadi dalam pukul 2.00petang.
Tiba2 ruang tamu penuh deangan asap,
Ibu cukup2 panic,tanya kat mak and anak2"asap apa nie"
Diorang pun tak tahu,Ibu
cek satu rumah tak ada bende yang terbakar,
terus turun bawah tegok2 kat bawah manalah tahu ada yang bakar sampah tapi tak ada
pelik..
Rumah jiran sebelah pun tak de pula asap{tuan rumah balik kg}
Bertambah2 panic mana datangnya asap kalau tak ada bende terbakar.
Terus panggil security cek rumah sebelah,tetap tak ada apa2.
Bertambah hairan ibu,cek lagi rumah kali ke2
tetap tak ada bende yang terbakar.
Sampai sekarang Ibu tertanya2
dari mana datangnya asap tadi
sekarang dah ok
tapi hati tetap tak sedap.
 {dari google asap kat ruang tamu ibu macam nielah tadi}
 

6 KoRaNg TaHu:

Ummi Iman said...

Misteri bunyinya...

ummi_norseha said...

2lh...seram pun ada Ummi Iman..

Che Rosliza Che mat said...

Asap apa ummie...cam misteri jer..

Tihara said...

moga selamat semuanya..risau jugak baca, macam heran pun ada

Ibu Lala said...

hi..salam kenal..

IntaNBerliaN said...

misteri je kak.. nape yer.. sy plak rs terlebih nak tahu jugak.. heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...