27 June 2012

~Anak makan..mak n abah masak~

Dah lama tak jenguk2 blog nie,
banyak jugalh komen2 yang ada,terima kasih yang sudi datang and komen2 kat blog ibu nie.
Lama tak update bukan apa sibuk sikit melayan mak and abah yang datang dari kampung.
Sekarang diorang dah balik,jumpa lagi tunggu rayalah nampaknye.

Nampak menu kat atas 2,semua abah yang masak.
Yang paling special ikan siakap masak stim...perrrrr
memang sedap.
 Nie pula menu makan malam.sempoi2 jer,tapi tetap sedap sebab abah and mak yang masak hi3.
Ibu tolong apa????Tolong makanlah...
Sambal belacan 2 yang buat ibu selalu ingatkan mak.
{Sambal belacan yang ibu buat tak sama,kenapa yer..}
{air tangan mak tiada tandingan}
Sebelum makan Alonglah yang bacakan doa makan.
Along suka sangat dengan pujian.
Tok wan pula suka layan cucunye yang sorang nie.

Adik tolong tengok and pandai komen jer
{bila suruh baca doa banyak jer alasannye}

3 KoRaNg TaHu:

Ummi Iman said...

Bestnya suami rajin ke dapur. Tgk pun dah tau sedap. Makan ramai2 lg bertambah selera

pinky said...

salam kenal jgk...follow ummi...=)

IntaNBerliaN said...

wah bestnya... kalau parent kita samada abah or mak yg msk, mmg sedap kan ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...