04 July 2012

Hadiah

Tak ada benda nak update petang2 nie
So ibu tunjukkan hadiah2 yang ibu dapat dari ga yang ibu join.
Tudung tu baru je sampai tengahari semalam dari ga Cik bunny.Pin Blogger tu dah lama dari
blog www.ecadwinkyasha,brooch putih tu dari Hot Mama
Last brooch dari blog Akmarwati baru sampai tengahari tadi.
Thank You pada u all.
Kalau ada buat ga or contest lagi jangan lupa invite ibu ye..:)

6 KoRaNg TaHu:

eiqa azra said...

tahniah!

jemput join GA.. :)

http://ctrie.blogspot.com/2012/06/giveaway-by-eiqa-ain.html

Ummi Iman said...

Tahniah. Skrg ni jarang dah join GA. Tak sempat :)

Miftahul Raudhah said...

tahniah! best nye hadiah :)

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

TAHNIAH ! TAHNIAH !:)

Arra Ahmad said...

bestnya dapat adiah..:)

IntaNBerliaN said...

pin blogger tu sy pun dpt jugak :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...