21 June 2012

♥LuAhAn iBu♥

Mood tak berapa nak baik.
Nak tahu kenapa????
Ibu nie selalu join GA@CONYEST dah jadi hobi ibu tapi
yang tak berapa nak best,bila menang mesti dapat hadiah tapi hadiah yang di tunggu2 tak juga kunjung tiba
sampailah masuk ke bulan and tahun baru.
Kalau tak menang tak apa,ibu boleh join lagi tapi yang menyakitkan hati bila join menang tapi hadiah tak sampai2,bila bertanya pada empunye ga katanya "nanti2"sampailah sekarang
Ini yang buat ibu marah,kalau betul tak dapat nak bagi hadiah tu boleh bagi tahu ibu dengan cara baik
taklah sampai ibu marah cam nie,sampaikan fb ibu pun "Dia"blog.
Tak apalah,tapi ibu tetap bersemangat nak join contest and ga yang teman2 blogger anjurkan.
Sabar jerlah,mungkin yang sekarang tak dapat lepas nie ibu boleh dapat ganjaran yang lebih banyak dan besar lagi ke.
Insyaallah..:)
Ibu tetap tersenyum
{penyeri wajah 2..hi3}

6 KoRaNg TaHu:

AkmaFaizal said...

saye klau tau ade penganjur yg jenis cengini jgn harap nak join ga or contest dia lagi...tak pe ade hikmah tu semua. mungkin tempat lain lagi best hadiahnye dari hadiah dia tu..huh..

tag kamu join ni http://www.akmarwati.com/2012/06/1st-give-away-by-aliana.html

Miftahul Raudhah said...

hurm. biasala tuu ibuu.apapapun just sabar ok? hihik :)

ummi_norseha said...

Akmar xpelh my be bkn rezeki ibu agaknye...
Miftahul...tq ibu sllu bersabar,insyaallah..:)

Che Rosliza Che mat said...

Betullah ummie...cik rose punyer hadiah pun belum sampai2 lagi dari bulan lepas...Sabar jerlah..

Mamamya said...

murah senyuman awet muda... :)

mummy_ayu said...

tu la...Ayu kalu buat GA..nak cepat2 pos hadiah..rasa lega sgt bila semua dah settle..

pstt..novel "projek memikat suami"
novel keluaran mana tu? best tak?
share sikit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...