27 May 2012

Alhamdulillah

Syukur padanya..".FOLLOWER" ibu dah bertambah
kat blog ibu nie lebih kepada GA and CONTEST tak pun ke SEGMEN
TERIMA KASIH sangat2 pada follower2 ibu,berterima kasih sebab sudi blog ibu yang tak seberapa nie.
Bagi yang dah follow blog ibu nie tolonglh sangat2 tinggalkn jejak kat chat box tak pun kat kotak jerit ibu tu ye,senang untuk ibu nak follow balik...
Bukannya apa bila tak tinggalkan jejak,ibu susah nak follow...nanti tak sedap pulakan dah follow blog ibu tapi tak de tindak balas,tulah yang pentingnya tinggalkan jejak.
Insyaallah balik dari bercuti nanti ibu akan buat my be GA tak pun contest.
Al maklumlah nak meraikkan follower2 ibu^_^
~Love u All~

4 KoRaNg TaHu:

Fiza Suhaimi said...

Tahniah ibu.. :)

Azi said...

alhamdulillah...iyelah entry ummi byk psl ga/contest...
insyaallah nnti azi join ga yg ummi tag k...

IntaNBerliaN said...

alhamdulillah... follower mkin meningkat... :-)

Kesuma Angsana said...

tahniah ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...