06 November 2011

KFC VS LEMANG




Bila hari raya semua sibuk menjamu selera dengan ketupat,lemang dan rendang
laen pula bagi saya dan family...
Kita orang 1 family makan KFC......

Biasalh bila beraya di pekan...
Balik je dari makan2 kat luar dapatlah beli lemang
Ada jual di tepi2 jalan...sedap sagat tu taklah juga
bolehlah dari tak de,lepaskan GIANT....hihihi

>>>LEMANG VS KFC<<<







4 KoRaNg TaHu:

Ku Azhar said...

ku ske mkn ayam kfc tp skrng pnye xsdap...yg tomyam 2 .. T_T

cik Honey said...

bestnyer..akk mkn bubur jer..huhu

Cinta Misteri said...

zaman anak2 kita nnti, mesti sumer umah makan kfc/pizza/mcd g sumernya delivery coz sumer tak tau masak lemang/ketupat/lodeh/rendang
huhuhuhuhu......

ummi_norseha said...

Ku Azhar...aym tom yam sy pn x suka.Honey bubur pn sedap maa
Cinte Misteri.......sdh semestinye,hilng semua mskkn yg sedap2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...